marți, 29 aprilie 2008

Pastele romanesc in Costa Rica

Hristos a inviat!

Sa nu credeti ca daca nu am fost in tara nu am avut si noi parte de sarbatori Pascale traditionalre. Chiar daca nu am putut sa mergem sa luam lumina, am beneficiat din plin de cealalta componenta importanta a acestei sarbatori: mancarea. Am avut chiar si oua rosii. Cum de unde? Noi le-am facut!

Procesul de vopsit oua pare usor daca ai tot ce iti trebuie. Noi am avut vopsea adusa din Romania, oua de la HiperMas, apa de la robinet, vase din bucatarie... insa ne-a lipsit otetul. Dupa mai multe peripetii in care am incercat sa inlocuim otetul cu un dressing pentru salate, am gasit substitutul ideal: o lamaie. In cele din urma ne-au iesit niste oua frumoase si bune.

Paste romanesc in Costa Rica - poza 1Paste romanesc in Costa Rica - poza 2Paste romanesc in Costa Rica - poza 3
Paste romanesc in Costa Rica - poza 4Paste romanesc in Costa Rica - poza 5Paste romanesc in Costa Rica - poza 6
Paste romanesc in Costa Rica - poza 7Paste romanesc in Costa Rica - poza 8Paste romanesc in Costa Rica - poza 9
Paste romanesc in Costa Rica - poza 10Paste romanesc in Costa Rica - poza 11Paste romanesc in Costa Rica - poza 12
Paste romanesc in Costa Rica - poza 13Paste romanesc in Costa Rica - poza 14Paste romanesc in Costa Rica - poza 15
Paste romanesc in Costa Rica - poza 16Paste romanesc in Costa Rica - poza 17Paste romanesc in Costa Rica - poza 18
Paste romanesc in Costa Rica - poza 19Paste romanesc in Costa Rica - poza 20Paste romanesc in Costa Rica - poza 21
Paste romanesc in Costa Rica - poza 22Paste romanesc in Costa Rica - poza 23Paste romanesc in Costa Rica - poza 24
Paste romanesc in Costa Rica - poza 25Paste romanesc in Costa Rica - poza 26Paste romanesc in Costa Rica - poza 27
Paste romanesc in Costa Rica - poza 28Paste romanesc in Costa Rica - poza 29Paste romanesc in Costa Rica - poza 30

Alte bunaciuni pe care le-am avut pe masa sunt cozonacul (mai spre chec, dar mergea), prajiturele, bombonici si altele aduse de iepuras.

Aveti cateva poze cu Pastele nostru in continuare.



 
Managed by Radu Dick